Alles over reizen en fotografie!

Enthousiaste Reisbloggers gezocht!

Het team van Reisgekkie wil graag uitbreiden met Reisbloggers en daar hebben wij jou voor nodig! Ook als je (nog) niet over de hele wereld rondgereisd hebt, ben je van harte welkom. Als je maar van reizen houdt en iets kan vertellen over de plekken waar je bent geweest. En, of dit nou over Terneuzen, Bangkok of over een streek in Frankrijk gaat, dat maakt helemaal niets uit!

Wat vragen wij van jou als Reisblogger?

Dat je enthousiast bent en van reizen houdt natuurlijk 🙂 En dat je op de bestemming bent geweest waar je over wilt gaan schrijven. 

Het is verder de bedoeling dat het artikel echt een informatief karakter heeft zodat andere reizigers ook echt wat aan jouw tips heeft. Het artikel mag gaan over een land, stad, dorp, streek, activiteit, je kan het zo gek niet bedenken! Als er maar nuttige tips in staan en of toffe bezienswaardigheden of andere activiteiten die je daar kunt doen. 

Het is niet de bedoeling dat het een artikel gaat worden over jezelf, wat je hebt gegeten en dat het ontzettend mooi weer was. Harstikke tof natuurlijk voor jezelf, maar dat is niet de informatie die bezoekers van deze website willen lezen, sorry!

Verder is het heel erg fijn als het artikel minimaal 1000 woorden bevat, liever zelfs iets meer. En, heb je zelf mooie foto’s gemaakt die passen bij het artikel? Die mag je er dan zeker bij doen!

Nog 1 klein puntje van aandacht, het is natuurlijk niet de bedoeling dat je voor je Reisblog een artikel overschrijft van een andere website. Het is de bedoeling dat de Reisblog uniek, dus zelf geschreven, is. Uiteraard mag je internet wel gebruiken als bron om te kijken waar die ene leuke activiteit of wandeling ook alweer is!

Wil je een linkje in de blog? Dan is dit in principe niet de bedoeling als het gaat om zelfpromotie. 

Wat krijg jij er voor terug als Reisblogger?

We kunnen jouw betalen voor je bijdrage! De hoogte van de betaling is afhankelijk van de lengte van het artikel en de kwaliteit daarvan. De bijdrage zal helaas niet heel hoog zijn. Denk aan maximaal € 30 euro voor een artikel van minimaal 1000 woorden. Helaas kunnen wij op dit moment niet meer betalen omdat we zelf ook maar weinig verdienen met deze startende website. Momenteel hebben we meer kosten, denk aan webhosting, onderhoud, beveiliging etc. dan dat het oplevert.

Maar! Jij maakt andere reizigers die op zoek zijn naar leuke en informatieve informatie over verschillende vakantiebestemmingen harstikke blij met jouw tips! Ook vergroot je je netwerk in de reiswereld en doe je ervaring op als schrijver. Je kan dan naar deze website verwijzen als portfolio. Uiteraard komt jouw naam gewoon bij het door jouw geschreven artikel te staan. 

Als jouw artikelen heel goed zijn, is het mogelijk dat je op termijn aan de slag kan om bijvoorbeeld een product te reviewen of misschien wel een leuk uitje op onze kosten. Uiteraard verwachten we daar dan ook een artikel over!

Enthousiast geworden om te bloggen?

Super leuk! Je wilt aan de slag met je blog, maar wat nu? Er zijn nog heel veel bestemmingen waar nog niet over geschreven is. Op dit moment kunnen we teksten gebruiken over bijna alle bestemmingen en activiteiten die je maar kan bedenken! Maar, op dit moment zijn wij voornamelijk op zoek naar reisblogs over Europese bestemmingen. 

Stuur een mailtje naar [email protected] met je idee. Stuur ook even een voorbeeld tekst mee van iets wat je al eerder geschreven hebt. We zoeken namelijk naar een leuke, vlotte schrijfstijl.

Om Reisblogger voor Reisgekkie te kunnen worden is het belangrijk dat je minimaal 18 jaar bent.

Gwenn Klabbers

Gwenn Klabbers

Hey Hoi! Mijn naam is Gwenn en ik ben een dertiger die van avontuurlijk reizen houdt. Gewapend met mijn camera zoek ik de leukste bestemmingen en deel ik de tips en tricks hier op Reisgekkie!

ReizenReizen