logopnggesneden

Alles over reizen en fotografie!

Persoonsgegevens die wij verwerken

reisgekkie.nl verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

– Voor- en achternaam
– E-mailadres
– IP-adres
– Locatiegegevens
– Gegevens over jouw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

reisgekkie.nl verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

– gegevens van personen jonger dan 16 jaar Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@reisgekkie.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

reisgekkie.nl verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
– reisgekkie.nl analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

reisgekkie.nl neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van reisgekkie.nl) tussen zit. reisgekkie.nl gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

reisgekkie.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. 

Delen van persoonsgegevens met derden

reisgekkie.nl verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

reisgekkie.nl gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@reisgekkie.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. reisgekkie.nl zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. reisgekkie.nl wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

reisgekkie.nl neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op.

Disclaimer

Artikelen en foto’s op Reisgekkie zijn auteursrechtelijk beschermd. Het kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van teksten en foto’s is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Reisgekkie.

Aan Reisgekkie komt het uitsluitend (eigendoms)recht toe op de octrooien, modellen, blogs, en/of enig ander recht van intellectuele eigendom c.q. auteursrecht voortvloeiende uit de werkzaamheden die bloggers voor Reisgekkie hebben verricht. Reisgekkie behoudt zich het recht voor om de (blog)posts en/of artikelen onder naam van Reisgekkie te (laten) publiceren, alsmede behoudt Reisgekkie zich het recht voor de inhoud van de door bloggers geschreven (blog)posts en/of artikelen indien gewenst aan te passen. 

De door Reisgekkie verstrekte informatie is deels ontleend aan bronnen die betrouwbaar worden geacht, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de inhoud van Reisgekkie kunnen geen enkele rechten worden ontleend. De informatie op Reisgekkie wordt vrijwel elke dag aangevuld en/of gewijzigd, dit soort eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Ondanks dat we dagelijks met de website bezig zijn, kunnen fouten voorkomen of dat informatie onjuist is. Mocht je zo’n fout constateren, horen we dit graag.

Reisgekkie is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die het gevolg is van het gebruik van Reisgekkie.

Affiliate links

Reisgekkie werkt samen met affiliate partijen als Tradetracker, Zanox, Awin, Tradedoubler, Daisycon, Affilinet en Paypro. Het is dus mogelijk dat Reisgekkie een commissie ontvangt over aankopen die op internetsites gedaan worden, bereikt via links vanaf onze website. We volgen jouw klikgedrag dus via deze affiliate partijen.

Blogs over producten en/of services van derden

Op Reisgekkie verschijnen soms artikelen waarin producten van derden worden aangeprezen. Denk aan boeken, reisgadgets, excursies of hotels. Veelal zijn dit artikelen over producten en/of services die we zelf hebben uitgeprobeerd. Sommige producten of gereviewde services krijgen we van derden; anderen zijn al in ons bezit of hebben we zelf gekocht en andere keren is het iets waar we simpelweg van dromen of nieuwsgierig naar zijn. We worden regelmatig uitgenodigd, maar meer dan eens betalen we er zelf ook voor. In welke situatie dan ook, uitgangspunt van Reisgekkie is een eerlijk en betrouwbaar verhaal vertellen dat inspireert. Als we niet 100% achter iets staan, schrijven we er ook liever niet over. We vinden namelijk dat onze lezers alleen de beste reistips verdienen. En vinden we iets niet zo goed, maar grotendeels wel, dan vermelden we die kanttekeningen veelal.

Advertorials

Op Reisgekkie verschijnen ook wel eens artikelen van derden. Deze worden doorgaans advertorials genoemd en zijn soms berichten die door derden zijn geschreven of deels door ons. Dit zijn ook artikelen waar we een vergoeding voor kunnen ontvangen. Aan Reisgekkie wordt fulltime gewerkt en door advertorial samenwerkingen kan dit onder andere worden bekostigt. En zo kunnen jullie dagelijks van gratis informatie, tips, verhalen en reisinspiratie genieten. We zullen nooit advertorials plaatsen voor producten en/of bedrijven waar we niet achterstaan.

Privacy policy & Disclaimer aanpassingen

We hebben het recht deze privacy policy en disclaimer te veranderen zonder dit vooraf te melden. Veranderingen zullen direct zichtbaar zijn op deze pagina.

Klabbersfotografie

Volg ons op Instagram